Nyomtatás
PDF

A PP-R nyeregidomok előnyei (FV-Plast)

Frissítve: .

sorjazo1 sorjazo2
Strang leágazás hegesztés nélkül Strang leágazás nyeregidom hegesztéssel
  • Sokoldalúság: A nyeregidomok széles körű alkalmazhatóságot biztosítanak, beleértve az ivóvizet, fűtést, hűtést, medencéket, hajógyártást, ipari hűtést, házi vízellátást és geotermikus rendszereket is.
  • Átmeneti illesztés: Lehetővé teszik a műanyag rész és a fém rész átmeneti illesztését a csővezetékekben. Ez különösen hasznos lehet olyan helyzetekben, amikor egy műanyag csővezetékből fém csővezetékre kell áttérni vagy fordítva.
  • Könnyű beépítés: Egyszerűen telepíthetők, ami gyorsabbá és hatékonyabbá teszik a csővezetékek kialakítását és karbantartását.
  • Anyagminőség: A PP-R nyeregidomok fő alkotóeleme a PPR és a sárgaréz, amelyek kiváló minőségű anyagok a csővezetékekhez. Ez a kombináció garantálja a nyeregidomok tartósságát és ellenálló képességét a különböző környezeti hatásokkal szemben.
  • Szabványoknak való megfelelés: Megfelelnek a DIN 8077 és DIN 8078 szabványoknak, amelyek a csővezetékekhez és illesztésekhez kapcsolódó követelményeket szabályozzák.
sorjazo3 sorjazo4

Nézd meg az FV-Plast nyeregidomokat a webshopunkon!

Ha még nincs fiókod, keress minket a regisztrációval kapcsolatban:  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Strang leágazás nyeregidom hegesztés nélkül

A TEODOR Szellemisége 9 pontban