Nyomtatás
PDF

Konyhai csaptelep a Ferrotól - Zumba

Frissítve: .

Ferro

 

Konyhai csaptelep


SzÍnes, álló konyhai csaptelep szabadon mozgatható flexibilis kifolyócsővel  


  

             Zumba          


c zumba

 

Konyhai csaptelepek

Az egykaros csaptelepek újszerű kialakításuknak köszönhetően váltak eggyé a korszerűség és a modernség fogalmával. Egy konyhába betérve a legszembetűnőbb látvány a csempe és a mosogatótálca mellett a csaptelep lehet, mely páratlanul feldobhatja a helyiséget. Ehhez viszont fontos, hogy meglegyen a kellő összhang a környezetével. Ilyen téren viszont ahány ház, annyi ízlés, ezért nem mindig egyszerű eldönteni, hogy mi lehet a legmegfelelőbb a konyhánkba.

Funkció, mint fő szempont

Érdemes arra is figyelmet szentelni, hogy manapság a dizájn mellett ma már egyre inkább előtérbe kerül a funkció is, hiszen a konyhai csapokat nem csak mosogatásra, hanem nagyobb edények tisztítására is használjuk.

A víztakarékossági szempont kielégítésére a beépített perlátor, vagy másnéven „gyöngyöztető” ma már inkább alapfelszereltség, mint különlegesség minden csaptelepnél. Formailag viszont lehetnek bőven elvárásaink: Ívelt, magasított, kihúzható zuhanyfejes, elforgatható és még sorolhatnánk. Számos elvárás, melyet számos választék fedez, manapság bármilyen formájú, színű és kialakítású csaptelepet találhatunk, melyek bizonyára megfelelhetnek valamelyik igényünknek, ám ha már több igényünk is van akkor már nehezebb a választás.

Zumba – színes konyhai csaptelep, flexibilis kifolyócsővel

A ZUMBA konyhai csaptelep viszont minden elvárást képes teljesíteni, mégpedig nem is akárhogy: Flexibilis kifolyócsövét tetszőleges irányba hajlíthatjuk kézzel, tekerhetjük, csavarhatjuk az ívét, és ezzel a csaptelepben sem teszünk kárt. E funkció számos lehetőséget nyithat meg a mosogatásban. Függően attól, hogy épp milyen szögben lenne szükségünk a vízsugárra, úgy állíthatjuk be a kifolyószárat, hogy az nekünk megfelelő legyen.

BZA4L csavar

 

Dizájn tekintetében a krómozott kezelőkarja felett lévő cserélhető kifolyócső nyolc féle színválasztékkal párosul, így a legtöbb konyhába probléma mentesen, ízlésnek megfelelően beilleszthető, ráadásul bármikor kicserélhetjük egy másik színű kifolyócsőre. 

Ha tehát egyaránt figyelembe vesszük a funkciót és a dizájnt is a konyhai csaptelep választásnál, akkor a legjobb választás lehet a ZUMBA, mely mindkét szempontot igyekszik kielégíteni a sajátos, egyedi módján.
A ZUMBA csaptelep ÁNTSZ engedéllyel rendelkezik, és a formatervezése oltalom alatt áll, mint lajstromozott közösségi formatervezési minta.


Elérhető ZUMBA csaptelep variációk:

 

BZA4B BZA4C
FEKETE

SÁRGA

BZA4M BZA4P

MENTA

BÉZS

BZA4G

BZA4L

ZÖLD

KÉK

BZA4R

BZA4S

PIROS

SZÜRKE

BZA4W

FEHÉR

 

 

p zumbaa

- Rugalmas kifolyócső kilencféle színben


- Kifolyócső alakja rugalmasan változtatható

 
- Változtatható kifolyócső mélység 150 mm-től 350 mm-ig


- Változtatható kifolyócső magasság 280 mm-től 440 mm-ig


- Perlátor M22x1


- Flexibilis bekötőcső G3/8-M10x1
 

               

Külön kifolyócső vásárolható több színben is!


További színek: 
Sárga      Zöld      Fehér      Ezüst


W100C-B     W100G-B     W100W-B     W100S-B

 


További információkat, árlistát, katalógust a FERRO termékekről itt talál

 

A TEODOR Szellemisége 9 pontban