Nyomtatás
PDF

A PE-RT II előnyei

Frissítve: .

A PE-RT II egy továbbfejlesztett verziója a PE-RT-nek (magas hőellenállású polietilén). Mindkettő műanyag fajta csővezeték-rendszerekben történő különféle alkalmazásokhoz használható.
A PE-RT II erősebb és ellenállóbb a PE-RT-nél, így előnyösebb választás azokban a helyzetekben, ahol magasabb teljesítményt, tartósságot és megbízhatóságot igényelnek a csővezetékek.

 banner hp-multipert 06 2023

Előnyök:

  1. Hajlékonyabb: könnyebb telepítést tesz lehetővé, különösen szűk terekben, bonyolult elrendezések esetén, vagy hideg környezetben is.
  2. Jobban adja le a hőt: ezzel növelve a rendszer hatékonyságát és teljesítményét, valamint csökkentheti a fűtési vagy hűtési költségeket a hosszú távon.
  3. Tartósabb: a PE-RT II lassabban öregszik, mint a PE-RT, ami alkalmasabbá teszi hosszabb távú alkalmazásokra, ahol a csővezetéknek nagy nyomásoknak, igénybevételeknek vagy szélsőséges környezeti feltételeknek van kitéve.
  4. Magasabb hőellenállás: magasabb hőmérsékleten képes stabilan működni anélkül, hogy eldeformálódna vagy egyéb károsodást szenvedne.
  5. Oxigéndiffúzió-védettség: a DIN 4726 szabvány szerint az PE-RT II cső kiválóan védett az oxigén behatolása ellen a hozzá illesztett EVOH rétegnek köszönhetően.
Nézd meg a kínálatunkat a webshopon!
Ha még nincs fiókod, keress minke a regisztrációval kapcsolatban: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

A TEODOR Szellemisége 9 pontban