Nyomtatás
PDF

Tárgynyeremény sorsolás mostantól minden hónapban!

Frissítve: .

Vásárolj ÁPRILISBAN MINIMUM 1X EGY ÖSSZEGBEN NETTÓ 150.000.- Ft ÉRTÉKBEN
és automatikusan részt veszel a nyereménysorsoláson, amelyen a 
nyeremény egy:

Galaxy Watch5 Pro (Bluetooth, 45 mm)

galaxywatch2

A kalandvágyók számára készült okosóra.

Kanyarról kanyarra nyomon követheted, mennyi energiát égetsz. A teljesen új Útvonalas edzés funkció lehetővé teszi, hogy GPX formátumú edzési útvonalakat importálj Galaxy okostelefonodról az órádra, szinkronizálva az útvonallistát.

Menj végig, majd a Visszanavigáló segítségével térj vissza oda, ahonnan elindultál! A kerékpárosoknak és túrázóknak szánt hang- vagy rezgés vezérelt kanyarról kanyarra navigációnak köszönhetően könnyű a helyes úton maradni.

Erős Zafírkristály üveg

Titán tok

Vízálló

Erőteljes akkumulátor (590 mAh). 

Csak keményen! Okosórád a nagy akkumulátor-kapacitásának köszönhetően képes lépést tartani veled.

Bioaktív szenzor

A nagy teljesítményű, 3 az 1-ben Samsung BioActive szenzor három egészségügyi érzékelőt vezérel hatékonyan: az optikai pulzusszámot, az elektromos szívérzékelőt és a bioelektromos impedancia-analízist.

Az érzékelő figyeli a pulzusszámot, nyomon követheti szív- és érrendszer állapotát és rögzíti a nem megfelelő pulzust és vérnyomást is.

A BioActive szenzor képes rögzíteni a vérnyomási értékeket, segítve ezzel a magas vagy alacsony vérnyomás kezelését.

Elemezd a testedet belülről kifelé a testzsírszázalék (BIA) és a vázizomzat súlyának megismerésével! Minden személyes visszajelzés, amire szükséged van ahhoz, hogy a helyes úton maradj.

Alvásmonitorozás

Továbbfejlesztett alváskövető technológiánk nyomon követi az alvásfázisokat, hogy segítse az egészségesebb alvási szokások kialakítását, és 8 állati alvásszimbólum segítségével azonosítsa az alvástípusodat. Éjszakai alvásjelentéseket is kapsz, így nyugodtan pihenhetsz.

Wear operációs rendszer

Használd ki a Google erejét! Minden, amire szükséged van, elfér a tenyeredben, vagyis inkább a csuklódon. Az egyedülálló Wear operációs rendszer segítségével könnyen telepíthetsz olyan alkalmazásokat, mint a Google Maps vagy a Youtube Music.

Nem csak okos, szép is

Az analógtól a digitálisig, a vintage-től a modernig, a te kezedben a döntés, hogy milyen óraszámlapot választasz. Válaszd a klasszikust vagy légy merészebb!


galaxywatchgalaxy-watch5-pro-design-watch

Nézd meg a kínálatunkat most, hogy részt vegyél a sorsoláson!

AKCIÓK ┃ OUTLET ┃ ÖSSZES TERMÉK

A TEODOR Szellemisége 9 pontban