KPE - Gyorskötő idomok

gyorskötő idomok

KPECSALAD

Kíváncsi vagy rá, melyik az a csőkötés, melynek összeszereléséhez nincs szükséged semmilyen háttér tudásra és szerszámra?

Könnyebb munka? Rövid munkaidő? Ki az aki ezt kihagyná?

KPEOSSZES

Kíváncsi vagy rá, melyik az a csőkötés, melynek összeszereléséhez nincs szükséged semmilyen háttér tudásra és szerszámra?

Könnyebb munka?

Rövid munkaidő?

Ki az, aki ezt kihagyná?

Neked is roppant zavaró, hogy az acél és vas vezetékekben hamar lerakódnak a szennyeződések, esetleg folynak a kötések, nehéz velük dolgozni és még  ki sem "hűlt" a munkád máris rohanhatsz vissza kicserélni őket?

Hát nem lenne szuper, ha a vízvezetékek összeszerelésekor, egy olyan csövet használnál, ami nem igényel különösebb tudást, se szerszámot és még hosszú élettartammal is rendelkezik….

KPEKSKPEVDKPEKS

Mi a megoldás?

A KPE csövek, olyan vízellátáshoz szükséges vezetékek, melyek a földben, de akár az épületen belül is szabadon vezethetők. A csövek segítségével jut még el továbbá az öntözővíz a szórófejekhez és csepegtetőkhöz is.

A cső összeillesztésére az KPE gyorskötős illesztéses módszer a legelterjedtebb és a legpraktikusabb. Nagy előnye, hogy nem igényel semmilyen tudást, illetve háttér információt, valamint szerszámok nélkül szerelhető könnyedén és gyorsan. A gyorskötő elem rendelkezik egy szorító gyűrűvel, amely egyben tömít és rászorítja az idomot a csőre. A KPE csőben jóval nehezebben telepednek meg a lerakódások és szennyeződések, mint más acél és vas vezetékek esetében. Roppant nagy népszerűségét alacsony ára, könnyű kezelhetősége és korrózióellenállósága biztosítja.

KPETKPEK90

Előnyök, melyeket magadénak tudhatsz, ha KPE gyorskötővel dolgozol:

  • Egyszerű kötéstechnika
  • Gyors munkavégzés
  • Hosszú korróziómentes élettartam
  • Könnyen szállítható, rugalmas csövek és idomok
  • Alacsony ár

Ha te is vágysz a minőségi árukra és biztos, egyszerű kötésekre, megfizethető áron, akkor itt az ideje, hogy kipróbáld az FTS jelöléssel ellátott KPE gyorskötőket!

De, előtte mindenképpen nézd meg ajánlatunkat és műszaki információnkat!

Árlista:

Árlista.pdf

Engedély:

ÁNTSZ Engedély - BP-FNEF-TKI-01933-2-2019

Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) Szakvélemény

Használati útmutató - TKI_01933_2_inpipe


Az árak az 10 év GARANCIÁT és „FORRÓ DRÓTON” hívható szervizszolgáltatást is tartalmazzák!

A TEODOR Szellemisége 9 pontban