SANIPUMP

őrlőlapátos átemelő szivattyú

sanipump logo

Ági egy teljesen hétköznapi nő, sem ingatlan befektető sem pedig ingatlanfejlesztő. Nemrég viszont saját használatra vásárolt magának egy frekventált helyen lévő remek kis szuterénlakást. Ám időközben fény derült arra, hogy problémát jelent a szennyvízcsatorna bekötése...

 Kíváncsi vagy, hogy oldotta meg Ági a dolgot?

sanipump-prestige-55-kep-04

Mivel Ági szuterénje alacsonyabban fekszik, így az összes vizes blokk bekötése – WC, zuhanyzó, kád, mosdó és mosogató- is alacsonyabban van az utcai csatorna szintnél. Ám ő megkeresett minket, mert tudta, hogy mi rendelkezünk direkt e problémára fokuszáló termékkel.

Ha Te is ilyen problémával küzdesz, akkor Neked is ez a legegyszerűbb megoldás!

Az ajánlott szerkezet nemcsak arra ad megoldást, hogy kiemelje a szennyvizet az utcai gyűjtőcsatornába, hanem arra is, hogy olyan lakásokban használhassuk, ahol a csövek méretei nem teszik lehetővé a közvetlen WC csatorna csatlakozást. Baj csak annyi, hogy ezekben a lakásokban a csatornák olyan régen készültek, hogy csak 50-es átmérőjük van, viszont a WC bekötéshez 110-es mérettel kell rendelkezni.

Mi is ez a szerkezet?

Ez egy szivattyú, mely nemcsak átemeli a szennyvizet, hanem le is darálja azt. Ezzel elérhető, hogy az 50-es csövekbe is be lehessen csatlakoztatni a WC-ket. Azon kívül, hogy a termék őrlőlapátai akár 7 méter magasra és 70 m távolra is képesek elpumpálni a háztartásban keletkezett szennyvizet, számos más, nagyon értékes tulajdonság is szerepet kapott a kialakításban.

keramiaval-egybeepitett-daralos-wc-k

  • Egyszerre több rákötési lehetőség
  •  Külső visszacsapó szeleppel van ellátva
  •  Kényszerkapcsolású, nem pneumatikus
  •  Kondenzvíz elvezetésre is alkalmas
  •  Max. Hőmérséklet: 45°C - 60°C

 És ebből milyen előnyöd származik?

Mivel több rákötési lehetőséggel rendelkezik, ezért a WC, mosdó, zuhanyzó, kád és mosogató egy helyre csatlakozik, így egyetlen készülék elegendő erre a célra a lakásban. A külső visszacsapó szelep segítségével megállítja a szennyvíz visszaáramlását. Mivel nem pneumatikus, kevesebb benne a mechanika így kevesebb a meghibásodásra az esélye, tehát jóval hosszabb az élettartama. Elvezeti a kondenzvizet így a kazánt is nyugodt szívvel ráköthetjük. Azzal, hogy 45-60°C a maximális hőmérsékletet is elvisel, így nemcsak a hideg, de a meleg  vizet is egyaránt kezeli.

sanipump-optimum2-wc3-kep-01Basic-WC2-600x446-1

 Ha te hasonló problémával találkoztál, akkor itt az ideje, hogy beszerezz magadnak egy ilyen készüléket!

Előtte mindenképpen nézd meg ajánlatunkat és műszaki információnkat!

Amennyiben nálunk rendeled meg a szerkezetet, akkor INGYENESEN szállítjuk házhoz Neked!

Letölthető Árlista:

Szennyvíz átemelők örlőlapáttal - árlista.pdf

Letölthető Prospektus:

SANIPUMP beszerelési útmutatók

Az árak a 2 év GARANCIÁT és „FORRÓ DRÓTON” hívható szervizszolgáltatást is tartalmazzák!

A TEODOR Szellemisége 9 pontban